събота, 28 януари 2012 г.

HP LaserJet 4 Plus (4+) – Неоспорим лидер на лазерните принтери




Този модел представлява една неувяхваща класика в областа на принтерите, всеки модел от серията на който остава ненадминат дълго време.
На основата на огромният брой такива принтери, продадени или сервизирани от нас през годините, смело можем да твърдим, че неговите надежност, непретенциозност към условията за работа, лесна поддръжка и изключително евтини консумативи са просто легендарни.
Ето защо, ние с удоволствие продължаваме да го сервизираме, като за целта разполагаме с всички необходими части и консумативи.
И така, ако притежавате такъв принтер, работата с него Ви харесва и капацитетът му Ви задоволява, можем:
  • Да му направим профилактика, което ще допринесе за безпроблемната му работа и запазване на качеството на печат;
  • Да го сервизираме, ако има проблеми;
  • Да презаредим тонер касетата му;
  • Да закупите от нас оригинална или съвместима тонер касета.

Ако пък моделът толкова Ви е допаднал, че продъжавате да търсите такъв, ние разполагаме на склад с рециклирани (директен внос, сервизирани от нас) принтери от тази серия (4, 4+, 5), както и с повечето от модификациите им.
Все пак, това са доста „възрастни“ принтери и ако решите да закупите подобен имайте предвид, че е желателно той да работи максимално често и с по-голямо натоварване. Не е препоръчително да се използува като домашен принтер.
По отношение на консуматива, няма значение дали ще го вземете с или без тонер касета. Те са широко разпостранени и лесни за презареждане.

Макар, че както се казва „за да имате нужното истинско качество и гаранция, купувайте и консумативи презаредени от нас“.

В случай, че търсите подобен модел принтер, бихме Ви препоръчали следните няколко по-нови модела обновени принтери от серията на HP LaseJet (всичките директен внос, сервизирани от нас), които се отличават един от друг основно по капацитета си :
HP LaserJet P2015 – съвременен принтер от среден клас, при който има и варианти с мрежа и дуплекс (автоматично двустранно принтиране). Както всички принтери от серията LaseJet и той се отличава с надежност, много добро качество на печат, лесна поддръжка и евтини консумативи. Както при всички съвременни принтери, касетата му е с чип (брояч) и е в два варианта – за 3000 и за 6000 копия;
  • HP LaserJet 2420 (2430) – лазерен принтер за по-сериозни натоварвания. Има варианти с мрежа и дуплекс, както и възможности за монтиране на допълнителна тава за хартия;
  • HP LaserJet P3005 – по-мощният и по-нов модел на 2420. Има варианти с мрежа и дуплекс и разбира се и възможност за монтиране на допълнителна тава за хартия;
  • HP LaserJet 4200, 4300, 4250, 4350 – Значително по-мощни принтери, предназначени за средни и големи офиси. Представляват съвременното развитие на 4-тата серия на НР. От тях следва да избирате в зависимост от необходимото Ви натоварване и възможностите на бюджета;
  • HP LaserJet 4005 – Съвременен принтер. Наличен при нас и в двата варианта – нов и рециклиран. И съответно избор в зависимост от бюджета Ви.
Заповядайте на www.printers-bg.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар