четвъртък, 26 април 2012 г.

 HP Color LaserJet CP3525dn

Този модел принтер е идеалният избор за работа във фирми, на които е необходим печат на документи и материали с високо качество и цветове, близки до естествените.
На основата на подобрения тонер HP ColorSphere и на технологията ImageREt 3600, Вашите рекламни материали, презентации, графики и таблици, ще изглеждат на хартия също толкова детайлни и ярке, както на мониторите.
Със своето бързодействие от 30 стр./мин. монохромно и цветно и време за отпечатване на първа страница до 11 сек., принтерът е готов да се справи с всякакъв обем от работа.
Най-съвременните му мрежови функции и подобрена защита позволяват работа във всяка среда и съответстват изцяло на всички изисквания към  подобни устройства.
Този надежден, удобен за работа и поддръжка принтер, Ви дава възможност да отпечатвате бързо и икономично материали с типографско качество на работното си място и да повишите значително ефективността на бизнеса си.
И накрая цената, на която можете да закупите употребяван, но обновен, сервизиран от специалистите на фирма „ИТЕМА-ПГ“ принтер, е в пъти по-ниска от тази на подобни модели нови принтери. При това без да правмите компромис с качеството и с осигурени от нас гаранционен, извънгаранционен сервиз и консуматвии.

Няма коментари:

Публикуване на коментар