понеделник, 20 август 2012 г.

Лятно промо!


Здравейте Дами и Господа,

Здравейте наши настоящи или бъдещи клиенти,

Здравейте колеги,

Лято,  жеги, отпуски или просто почивки, малки или по-големи. Колкото – толкова, важното е да си прекарвате добре.

Ако все пак имате нужда от някаква информация, части, консумативи или дори машини, ние сме на линия, макар разбира се също в намален състав.
Към средствата за комуникация съм добавил (най-после ) и мой адрес в Skype  - it-dino, както и регистрации къде ли не.

Иначе както винаги на склад разполагаме с над 170 модела лазерни принтери и МФУ (178 към 18.08.2012г.) и то в сериозни количества. Модели, които стандартно се предлагат от другите само по каталог, можете да видите и тествате „на живо“ при нас. Качеството, както знаете, е най-доброто на нашия пазар  и хубавото при техниката е, че това не зависи от красноречието или външния вид на сервизния специалист, а или можеш да я правиш, или не. Е, ние можем.

Цените са разбира се в зависимост и от количествата, и от състоянието, в което бихте искали да получавате машините. Все пак ние предлагаме освен новите, най-вече направени, действително рециклирани машини. Едно е да пишеш, че имаш на склад стотици модели, друго е това наистина да е така.

Вярно е, че си е трудно, но пък усилията си струват. Колко са местата, където това може да се види? Не само у нас и не само в близките страни. Ако има и ми ги посочите, бих ги посетил с огромен професионален и търговски интерес.
И за да не Ви отегчавам с повече подробности, отново повтарям, че независимо от лятото и отпускарския сезон, можете да разчитате на нас за всичко, свързано с тази техника. Дори да Ви трябва само информация или техническа документация, просто ни потърсете.

Да живее интернетът и всичко свързано с него, даващо ни възможност да работим и почиваме навсякъде, докъдето достига сигнал. За мен в момента това значи – Балкан, райска природа, нормални хора и дори лично отгледани зеленчуци и плодове. Наздраве!

инж.Оптимист Георгиев

Няма коментари:

Публикуване на коментар