понеделник, 29 октомври 2012 г.

С 70% по-изгодна цена за цветно МФУ



Здравейте Дами и Господа,
Здравейте наши настоящи или бъдещи клиенти,
Здравейте колеги,

Ако четете този текст значи, че и Вие като мен не ловите риба около Флорида или на друго екзотично място, а търсите да закупите качествен и на добра цена принтер. И колкото и нескромно да звучи, сте на най-доброто място за това. Просто защото ако не от друго, то ние разбираме от машини  и след като Ви предлагаме някой модел, спокойно можете да разчитате на него. А какъв да бъде той – зависи от нуждите и възможностите Ви.

И така, ще Ви представя още няколко модела лазерни принтери и МФУ, току-що постъпили на склад при нас. И съответно достъпни за всякакви проби от Ваша страна.
Днес ще Ви представя  цветното многофункционално устройство (МФУ) HP Color LaserJet CM3530fs mfp.

Машината е изградена на основата на цветния принтер CP3525, който с високото си бързодействие и  качество на печат, естествените си цветове и икономичността си, се е наложил като един от безпорните Ви фаворити.  Като добавите към него скенер и копир с автоматично подаване на оригиналите, факс (доколкото още се ползва),  както и съвременните му мрежови функции, ще получите едно наистина прекрасно решение за работата с документите Ви в офиса или работната група.


При толкова много качества обаче и цената му е съответно по-висока и възниква въпросът дали можете да си го позволите. След като ние Ви го предлагаме, отговорът естествено е ДА! Особено, когато става дума за рециклирано от нас устройство, т.е. с доказано качество, гаранция и последваща поддръжка.  И както често Ви повтаряме – просто трябва да имате нужда от подобно устройство. Дали това е така? Проследете внимателно следващите сметки и ако имате въпроси или забележки, както винаги сме на Ваше разположение.
Цена на придобиване  - само 1440 лв. с ДДС  (или около 30% от цената на ново от този клас)
МФУ е с оригинални начални консумативи, които в повечето случаи са за над 3-4000 стр. и представляват над 60-70% от цената (тук е добре да се запознаете внимателно със състоянието на устройствата на склад и да изберете това, което Ви устройва най-много).
И тъй като машините са рециклирани (ремаркетирани, втора употреба) и можете да ползвате презаредени или съвместими консумативи, това допълнително ще намали и то в много голяма степен разходите Ви за печат.


Машините са в много добро състояние (ние не променяме броячите) и ако последващата им поддръжка е на ниво, можете дългосрочно да разчитате на тяхната работа.
Както и за всички други машини, които Ви предлагаме, така и сега – във всичко това можете да се убедите, като посетите нашите офиси, запознаете се на място с предлаганата техника, тествате и си изберете машина по мярка.
И накрая – към момента, 29.10.2012 г. са налични шест бр. от този модел на склад.
Т.е. възможностите Ви за избор са големи и то на тези, свръх изгодни цени!
Ако все пак този модел, макар и прекрасен Ви е голям, огледайте и другите над 20 предложения на www.printers-bg.com.

б.н.с.инж.Петър Георгиев

Истината се ражда в споровете, а за това трябва да общуваме.  Skype: it-dino

Няма коментари:

Публикуване на коментар