понеделник, 8 октомври 2012 г.

HP Color LaserJet CM1017 mfp - цветен лазерен принтер-скенер-копир



Компактно, бюджетно МФУ, ниска себестойност на печат, мрежово, печат директно от SD-карти и флашки.

Освен станалите „стандартни“ качества на принтерите и МФУ от серията Color LaserJet на НР, като ярки, точни, наситени цветове, бързодействие, удобство и надежност в работата, това устройство има и допълнителни предимства, които със сигурност ще допринесат и насочат избора Ви към него.


Създадено на основата на много сполучливия цветен принтер HP CLJ 2605 и ползващо съответно неговите консумативи, СМ1017 има много ниска себестойност на копието – 25 ст. за цветни разпечатки при използване на оргинални касети и само 14 ст. при използване на презаредени или съвместими такива. При него това е възможно, т.к. устройството, което Ви предлагаме е втора употреба, рециклирано и съответно няма изискване за използване само на оргинални консумативи, дори и в гаранционния период. Тонер касетите са удобни за презареждане, но като казваме това, винаги имаме предвид, презареждането да се прави професионално, с нужното качество, тестване и съответно поддържане на гаранция. При цветните касети това е от изключителна важност, т.к. използването на неподходящи тонери или части или дори допускането дори на малки грешки в процеса на презареждане, веднага се отразява на качеството на печат и на цялостната работа на устройството.


Инсталирането на СМ1017 е лесно и удобно, устройството работи добре с Windows 7. С него можете да сканирате и изпращате файловете директно към e-mail адрес или директория. За Ваше удобство сканираните досументи могат да се съхраняват и на SD карта в самото устроиство. Сканирането на документи е лесно от бутона Scan или директно от вашия компютър.


Освен това разполагатне с входове за SD-карти и флашки, чрез които можете директно да отпечатвате материали от тях, без помощта на компютъра.


Наличието на бърза мрежа го прави удобно за работа на малки работни групи.
И накрая цената – само 480 лв. с ДДС за рециклирано МФУ, с презаредени тонер касети за 2000 стр. Или даже за 396 лв. в случай, че желаете устройството да е със стартов консуматив.


Разбира се в много добро техническо състояние и с отличен външен вид.
Заповядайте в ИТЕМА-ПГ – тествайте и изберете машина по мярка!



Няма коментари:

Публикуване на коментар