четвъртък, 23 февруари 2012 г.

HP LaserJet M4345 MFP series


Серията мултифункционални устройства HP LaserJet M4345 MFP е много добър избор за повишаване на производителността в работни групи и е събрала в себе си всички необходими за съвременния офис машини и програмни инструменти. Устройствата са разбира се с висококачествен печат, надежни и издържливи, лесни за употреба и поддръжка. Консумативите са с голям капацитет и съответно ниска себестойност на копието.

Вградените фукции за сканиране и изпращане по eлектронна поща, както и допълнителните възможности за изпращане направо към мрежови принтери или директории в мрежата, са изключително удобни при работа в отделни и/или отдалечени офиси.

Устройствата, които Ви предлагаме са внесени от нас и обновени, т.е. сервизирани от нашата фирма, на което се дължи и отличното им текущо състояние. Това Ви дава гаранция, ча качеството на работа и поддръжката на устройството ще бъдат винаги на ниво, независимо от факта, че машините са употребявани. Всички те са на малко копия, т.е. в много добро начално състояние и имат изключително голям остатъчен ресурс.

Обърнете и особено внимание на цените, на които предлагаме тези машини. При тези цени, подобен клас устройства могат да си позволят всички фирми, имащи нужда от тази техника. Независимо от финансовите възможности или световната икономическа криза. Ако все пак имате колебания, разделете цената например на 12 или 24 месеца и ще получите под 100 лв. на месец, дори за най-мощния модел /и разбира се най-хубавия/. Напънете се и помислете, за каква цена или по-точно ценичка само става дума. Единствената възможна пречка може да бъде, че просто нямате нужда от такова мултифункционално устройство.

И ако независимо от всички сметки съмненията не Ви напускат, свържете се с екипа на ИТЕМА-ПГ на познатите Ви телефони или с мен - к.д.(компютърен динозавър) инж.Петър Георгиев по удобен за Вас начин.


Истината се ражда в споровете, а за това трябва да общуваме.