понеделник, 29 октомври 2012 г.

С 70% по-изгодна цена за цветно МФУЗдравейте Дами и Господа,
Здравейте наши настоящи или бъдещи клиенти,
Здравейте колеги,

Ако четете този текст значи, че и Вие като мен не ловите риба около Флорида или на друго екзотично място, а търсите да закупите качествен и на добра цена принтер. И колкото и нескромно да звучи, сте на най-доброто място за това. Просто защото ако не от друго, то ние разбираме от машини  и след като Ви предлагаме някой модел, спокойно можете да разчитате на него. А какъв да бъде той – зависи от нуждите и възможностите Ви.

И така, ще Ви представя още няколко модела лазерни принтери и МФУ, току-що постъпили на склад при нас. И съответно достъпни за всякакви проби от Ваша страна.
Днес ще Ви представя  цветното многофункционално устройство (МФУ) HP Color LaserJet CM3530fs mfp.

Машината е изградена на основата на цветния принтер CP3525, който с високото си бързодействие и  качество на печат, естествените си цветове и икономичността си, се е наложил като един от безпорните Ви фаворити.  Като добавите към него скенер и копир с автоматично подаване на оригиналите, факс (доколкото още се ползва),  както и съвременните му мрежови функции, ще получите едно наистина прекрасно решение за работата с документите Ви в офиса или работната група.


При толкова много качества обаче и цената му е съответно по-висока и възниква въпросът дали можете да си го позволите. След като ние Ви го предлагаме, отговорът естествено е ДА! Особено, когато става дума за рециклирано от нас устройство, т.е. с доказано качество, гаранция и последваща поддръжка.  И както често Ви повтаряме – просто трябва да имате нужда от подобно устройство. Дали това е така? Проследете внимателно следващите сметки и ако имате въпроси или забележки, както винаги сме на Ваше разположение.
Цена на придобиване  - само 1440 лв. с ДДС  (или около 30% от цената на ново от този клас)
МФУ е с оригинални начални консумативи, които в повечето случаи са за над 3-4000 стр. и представляват над 60-70% от цената (тук е добре да се запознаете внимателно със състоянието на устройствата на склад и да изберете това, което Ви устройва най-много).
И тъй като машините са рециклирани (ремаркетирани, втора употреба) и можете да ползвате презаредени или съвместими консумативи, това допълнително ще намали и то в много голяма степен разходите Ви за печат.


Машините са в много добро състояние (ние не променяме броячите) и ако последващата им поддръжка е на ниво, можете дългосрочно да разчитате на тяхната работа.
Както и за всички други машини, които Ви предлагаме, така и сега – във всичко това можете да се убедите, като посетите нашите офиси, запознаете се на място с предлаганата техника, тествате и си изберете машина по мярка.
И накрая – към момента, 29.10.2012 г. са налични шест бр. от този модел на склад.
Т.е. възможностите Ви за избор са големи и то на тези, свръх изгодни цени!
Ако все пак този модел, макар и прекрасен Ви е голям, огледайте и другите над 20 предложения на www.printers-bg.com.

б.н.с.инж.Петър Георгиев

Истината се ражда в споровете, а за това трябва да общуваме.  Skype: it-dino

сряда, 17 октомври 2012 г.

Специално предложение! от ИТЕМА-ПГ

Уважаеми колеги,


Разполагаме на склад с професионални монохромни принтери и МФУ от висок клас, А3 формат на HP. Машините са икономически ефективно решение за монохромен печат и са предназначени за сериозни натоварвания в корпоративни офиси, печатници, рекламни агенции, архитектурни бюра и строителни фирми.

(40 стр./мин., 1 200 dpi, PCL 6, PostScript Level 3,
 64 MB RAM, 10/100Base-TX Ethernet, Паралелен порт)
Броячи на някои от машините: 48 567, 93 930, 156 400
(50 стр./мин., 1 200 dpi, PCL 6, PostScript Level 3,
 64 MB RAM, 10/100Base-TX Ethernet, Паралелен порт)
Броячи на някои от принтерите: 147 688, 372 430
За моделите 9040n  и  9050n  имате и отстъпка от 20 %.

(ПРИНТЕР, СКЕНЕР и КОПИР,  50 стр./мин.,
 1
200 dpi, PCL 6, PostScript Level 3,  64 MB RAM,
 10/100
Base-TX Ethernet, Паралелен порт)
Броячи на някои от устройствата: 221 000, 317 050, 402 954


Всички цени са с включено ДДС  и  са валидни до изчерпване на наличностите.
Гаранция: 6 месеца или 5 000 копия за периода

Принтерите са директен внос, рециклирани в сервиза на фирмата, с оригинален консуматив и на малко копия (за класа си). И най-важното - са на склад, т. е. можете да ги видите и тествате на място при нас.
И пак за цената:
Цената на рециклиран принтер е в пъти по-ниска спрямо тази на нов и то без да правите компромиси с качеството на печат и надеждността на работа.
За да не сме голословни, цифровото изражение на параметъра / определението „в пъти по-ниска“ - на база най-ниската текуща цена на пазара - е:
- за 9040n / 9040dn = около 3.5 пъти (350 %), или купувайки рециклиран принтер ще спестите около 4 300 лв. / 5 000 лв.
- за 9050n / 9050dn = около 4.5 пъти (450 %), или купувайки рециклиран принтер ще спестите около 5 900 лв. / 6 500 лв.
А за серията МФУ-та разликата вече е около 10 - 12 пъти, в което отново може да се убедите с едно бързо проучване в интернет.
Затова отново и отново разгледайте предложенията ни. Вярно, че машините са рециклирани, но като се има предвид качеството и състоянието им, както и възможностите ни за гаранционен и извънгаранционен сервиз, компромисът да се купи употребявана машина не е толкова голям. Особенно на фона на цената, на която Ви ги предлагаме!
Ето още веднъж предложенията:
- цена от 1 680 лв. за принтерите и до 1 960 лв. с ДДС за МФУ-тата;
- всички модели на склад с възможност за тестване на място;
- и една допълнителна възможност - на разсрочено плащане до 12 месеца при първоначална минимална вноска от 600 лева. Или иначе казано, срещу около 1/3 от нашата цена, тези професионални машини вече ще работят на високите си обороти за Вас. Без допълнителна лихва и оскъпяване, но на базата на стандартната за машините цена, т.е. без отстъпката от 20%, която важи само при цялостно заплащане.
За много други модели, моля вижте текущите ни складови наличности, представени на всяка обща страница на съответния клас машини.
И ако имате интерес към някоя машина, свържете с нас или просто заповядайте в офиса.
ИТЕМА-ПГ – Тествай и избери машина по мярка!
С пожелание за успешен ден
ИТЕМА-ПГ

ИТЕМА-ПГ
София 1784, бул. Цариградско шосе 133,
БИЦ-ИЗОТ, офис 402
тел.: 971 80 21, 971 82 78, 0886 700 129
факс: 971 81 51
ICQ: 254136995
Skype: itemapg
Facebook: ИТЕМА-ПГ


понеделник, 8 октомври 2012 г.

HP Color LaserJet CM1017 mfp - цветен лазерен принтер-скенер-копирКомпактно, бюджетно МФУ, ниска себестойност на печат, мрежово, печат директно от SD-карти и флашки.

Освен станалите „стандартни“ качества на принтерите и МФУ от серията Color LaserJet на НР, като ярки, точни, наситени цветове, бързодействие, удобство и надежност в работата, това устройство има и допълнителни предимства, които със сигурност ще допринесат и насочат избора Ви към него.


Създадено на основата на много сполучливия цветен принтер HP CLJ 2605 и ползващо съответно неговите консумативи, СМ1017 има много ниска себестойност на копието – 25 ст. за цветни разпечатки при използване на оргинални касети и само 14 ст. при използване на презаредени или съвместими такива. При него това е възможно, т.к. устройството, което Ви предлагаме е втора употреба, рециклирано и съответно няма изискване за използване само на оргинални консумативи, дори и в гаранционния период. Тонер касетите са удобни за презареждане, но като казваме това, винаги имаме предвид, презареждането да се прави професионално, с нужното качество, тестване и съответно поддържане на гаранция. При цветните касети това е от изключителна важност, т.к. използването на неподходящи тонери или части или дори допускането дори на малки грешки в процеса на презареждане, веднага се отразява на качеството на печат и на цялостната работа на устройството.


Инсталирането на СМ1017 е лесно и удобно, устройството работи добре с Windows 7. С него можете да сканирате и изпращате файловете директно към e-mail адрес или директория. За Ваше удобство сканираните досументи могат да се съхраняват и на SD карта в самото устроиство. Сканирането на документи е лесно от бутона Scan или директно от вашия компютър.


Освен това разполагатне с входове за SD-карти и флашки, чрез които можете директно да отпечатвате материали от тях, без помощта на компютъра.


Наличието на бърза мрежа го прави удобно за работа на малки работни групи.
И накрая цената – само 480 лв. с ДДС за рециклирано МФУ, с презаредени тонер касети за 2000 стр. Или даже за 396 лв. в случай, че желаете устройството да е със стартов консуматив.


Разбира се в много добро техническо състояние и с отличен външен вид.
Заповядайте в ИТЕМА-ПГ – тествайте и изберете машина по мярка!