вторник, 16 април 2013 г.

Представяне на Kyocera FS-1020d

            И така, трябва Ви ч/б, монохромен принтер на изгодна цена и с ниска себестойност на печат, за малък офис, кабинет или за вкъщи.


           И ако можете да понесете наименованието „рециклиран“ или „обновен“, което в случая описва лазерен принтер втора употреба, на който е направена пълна профилактика и е в отлично техническо състояние, предложението ни е – Kyocera FS-1020d.


          Кое го прави толкова подходящ?


          Скоростта му от 20 стр./мин. – предостатъчна, но и другите я имат. Разделителна способност от 1200 dpi и наличие на USB интерфейс – вече почти всички ги имат.


          Цената – тя винаги е важна и никога не е достатъчно ниска. Но и тя не трябва да е определяща за Вашия избор. Основното за него би трябвало да бъде себестойността на печат, т.е. колко ще струва отпечатването на една страница през периода на работа на принтера Ви. Цената за закупуване я плащате еднократно,  докато консумативите и поддръжката са постоянни и нарастват с увеличаването на използването, т.е. натоварването на принтера.


          Ето защо Ви прадлагаме да обърнете особенно внимание на следните характеристики на FS-1020d.
 • Барабанен модул, девелопер и фюзер (т.нар.“печка“)
  за 100
  000 стр.
  Сериозна цифра, би трябвало да Ви е достатъчна за целия период на работа на машината.
    О
  тпада нуждата да ги подменяте често, както е при други модели, което намалява разходите ви драстично. Дори само това е достатъчно за да прецените, че себестойността на печат на този модел е свръхниска.

 • Тонерът се намира в отделен сменяем модул  и е с голям капацитет – 7200 стр. За да стане предложението ни още по-убедително, Ви предлагаме и тонер шпули със съвместим тонер, което още повече ще понижи себестойността на печат. А ако решите, че и това не е достатъчно, можете и сами да си презаредите шпулата с тонера и да постигнете още по-ниски прагове.
 • Автоматичен двустнанен печат – много полезен и рядко срещан при принтери от този ценови диапазон.
 • Изключително здрава механика, която практически не се нуждае от поддръжка.

       За да запазим място и за себе си в бъдещия живот на принтера, все пак е добре да споменем, че е желателно от време на време той да бъде почистван. Също така и остатъчният тонер от касетата му. Особено след интензивна или просто продължителна употреба. Както всяка машина. А с  външния му вид ще се справите и сами, като по този начин най-малко  се отблагодарявате за добрата  работа на принтера.


       И макар, че първоначалната цена не е най-важното, не можем да не я споменем отделно - тя е само 116 лв. и то с ДДС, което можете да си възстановите, ако го купувате за фирма. С осигурена гаранционна и извънгаранционна поддръжка, консумативи и части. Или просто това, което го пише в нашите реклами е истина. Малко странно за съвременното ни общество и начин на живот, но пък приятно, като една допълнителна екстра.Приятно пазаруване!