събота, 15 март 2014 г.

HP Color LaserJet CP3525dn

Здравейте и добре дошли.

Днес Ви представяме един модел цветен лазерен принтер, който е особено подходящ за нашия пазар, а именно HP Color LaserJet CP3525DN.


Един съвременен принтер, съчетал в себе си най-добрите постижения в тази област и осигуряващ едно действително „живо“ и с естествени цветове копие.

Трите най-често задавани въпроси (поне при нас) за цветните принтери са – цената на принтера, себестойността на копието и цената на консумативите.

Като при това всеки иска копието да е с възможно най-добро качество, машината да е надеждна и сервизът да е бърз, качествен и на добра цена.
От отговорите на тези въпроси до голяма степен зависи и решението за покупка, т.е. Вашият избор.

За да придобиете принтер отговарящ на тези критерии, Ви трябва машина от среден или по-висок клас, които като нови обикновено са с цени, значително превишаващи бюджета на малките и средни фирми, преобладаващи у нас. Тогава компромисът, който трябва да направите, е принтерът да е от този клас, но втора употреба, ремаркетиран, рециклиран или просто употребяван. При нас всички тези определения се свеждат до изцяло проверени, настроени и подготвени за работа машини с гаранция и осигурен извън-гаранционен сервиз.

И така започваме от въпроса за цената – 672 лв. , която е достатъчно приемлива, в пъти по-ниска от тази на новите машини от съответния клас. И за да стане тази цена още по-привлекателна за Вас, си я представете като месечни вноски от 18 лв. за срок от три години. Само 18 лв. месечно, нали звучи добре. Много по-малко от това, което харчите месечно дори за бира.

Продължаваме със себестойността на копието на принтера.
При модела СР3525 тя е 23 ст. с оригинални тонер касети и само 11 ст. с презаредени.

Както виждате, това е една много ниска себестойност, постигната благодарение на факта, че принтерът, както вече отбелязахме, е от висок клас и съответно касетите му са с голям капацитет – черната е за 5000 или 10500 стр., а цветните са за по 7000 стр. всякаСега, при наличието на голямо разнообразие от съвместими консумативи, можете спокойно да ползвате и такива в работата си без да се притеснявате за качеството. При нас естествено то е отлично, но и колегите, които се занимават основно с презареждане на касети, го правят с нужното качество.

На въпроса за стойността на консумативите частично Ви отговорихме и надяваме се разбрахте, че имате голям избор от възможности и цени на тонер касети. Другите консумативи на принтера са значително по-дълготрайни, т.е. се сменят рядко и то след сериозно използване, затова няма да се спираме подробно на тях.

Остава да разгледаме и въпроса за надеждността на принтера и сервиза му.
Както вече подчертахме, машината е от висок клас и следователно предназначена за голямо месечно и годишно натоварване. При тази цена Вие вероятно ще я закупите за нуждите на малък или среден офис, където такова натоварване обикновено няма. Което спомага за значително по-продължителна безпроблемна работа на машината. Въпреки това, ако и когато се наложи сервиз, фирмата ни не просто разполага с такъв, а и държи постоянно на склад всички необходими части и консумативи. Което Ви дава сигурността, че ще бъдете обслужени бързо, качествено и разбира се на достъпни цени.

Принтерите са директен внос, подготвени в нашите сервизи и естествено налични за тестване в офисите ни. Пълна информация за моделите можете да намерите в сайтовете ни и в електронния магазин, линкове към които има точно под статията.


Очакваме Вашите въпроси, коментари и поръчки.



Няма коментари:

Публикуване на коментар