четвъртък, 26 април 2012 г.

HP CLJ 2600n – цветен лазерен принтер, малък по размери, но с големи възможности.


С помощта на този принтер можете да изработвате самостоятелно рекламни материали и да създавате документи, брошури, графики и др. с впечатляващо качество.

Тонер касетите са с капацитет по 2000 стр. са достатъчни за работата в малък офис или работна група /машината е и мрежова/.

Както всички принтери от серията Color LaserJet и 2600n надежден, удобен за поддръжка и с опростено управление и настройки.

Принтерът, който Ви представяме освен, че е внесен директно от нас е и обновен, т.е. сервизиран от специалистите от фирма „ИТЕМА-ПГ“. Макар и употребяван, той е в много добро състояние, в което можете да се убедите, като се запознаете на място с предлаганата от нас техника.

За разлика от доста само търговски фирми, ние разполагаме със собствена сервизна база, както и с всички необходими консумативи и резервни части на склад. Ето защо, при работата с нас няма да Ви се налага да чaкате със седмици доставка на части и при нужда ремонтът на принтера Ви ще бъде изпълнен не само качествено, но и за възможно най-краткото време.

Няма коментари:

Публикуване на коментар