сряда, 25 април 2012 г.


Този високопроизводителен принтер на НР осигурява превъзходно качество на цветния лазерен печат.
С помощта на технологията HP ImageREt 3600 и резолюцията от 1200 х 1200 dpi се постига изключителна точност на детайлите и предаване на цветовете. Вие получавате не само контраст и реалистичност на изображенията и превъзходно фотографско качество, а и едни естествени, приятни цветове, добавящи жизненост на Вашите офис-материали.
Бързодействието от 40 стр./мин. го прави подходящ за големи работни групи. За тях са предназначени и бързата му мрежа, както и вградените най-съвременни функции за защита на информацията.
Принтерът работи с много широк спектър от печатни медии и има вградена система за управление на цветния печат.
Консумативите му са с голям капацитет (11000 стр.),
притежава естествено и автоматичен двустранен печат и здрава механика, с възможности за отпечатване до 120 000 стр. месечно. И на основата на тези параметри – ниска себестойност на печат.
Всичко това се съчетава с опростено управление и настройки и лесна поддръжка.
Принтерът, който Ви представяме освен, че е внесен директно от нас е и обновен, т.е. сервизиран от специалистите от фирма „ИТЕМА-ПГ“. Макар и употребяван, той е в много добро състояние, в което можете да се убедите, като се запознаете на място с предлаганата от нас техника.
За разлика от доста само търговски фирми, ние разполагаме със собствена сервизна база, както и с всички необходими консумативи и резервни части на склад. Ето защо, при работата с нас няма да Ви се налага да чакате със седмици доставка на части и при нужда ремонтът на принтера Ви ще бъде изпълнен не само качествено, но и за възможно най-краткото време.
Същото важи и за презареждането на касетите. Най-доброто качество на печат се постига с използването на оригинални или презаредени от нас тонер касети.

И накрая цената, на която можете да закупите този принтер, е в пъти по-ниска от тази на същия нов такъв. При това без да правите компромис с качеството и с осигурени от нас гаранционен, извънгаранционен сервиз и консумативи.
И така, заповядайте в ИТЕМА-ПГ – Тествайте и изберете машина по мярка!

Няма коментари:

Публикуване на коментар