понеделник, 30 януари 2012 г.

                 
                HP LaserJet 1100 - много разпространен преди години, когато смени моделите HP LJ 5L и HP LJ 6L. Надежден и непридирчив принтер, на ниска цена (тогава малко хора можеха да си позволят по-мощните HP LJ 2100/2200), с евтини консумативи.

                  Ако притежавате такъв принтер, работата с него Ви харесва и капацитетът му Ви задоволява, можем:
- Да му направим профилактика и да удължим живoта му;
- Да го сервизираме, ако има проблеми. Разполагаме с всички необходими а това резервни части, опит и желание;
- Да презаредим тонер касетата му;
- Да закупите от нас оригинална или съвместима тонер касета.

                  Ако търсите такъм принтер, ние разполагаме на склад с рециклирани директен внос, сервизирани от нас) принтери от този модел, в два варианта по отношение на консумативите:
- С незаредена тонер касета (с остатъчен, начален консуматив);
- С презаредена тонер касета за 2500 копия.
Имайте предвид, че интерфейсният кабел за този модел е опция и се продава отделно.

                 В случай, че търсите подобен модел принтер, бихме Ви препоръчали следните няколко по-нови модела обновени принтери от серията на HP LaseJet (всичките директен внос, сервизирани от нас), които се отличават един от друг основно по капацитета си :
- HP LaserJet 1010, 1018, 1020, 1022 – принтери с касета 12А, една от най-разпостранените у нас, надежни, бързи, с евтин консуматив и поддръжка, с USB, малки по размери, за месечно натоварване от 3000 до 5000 копия;
- HР LaserJet P2015 – съвременен принтер от среден клас (по-висок от този на 1100), при който има и варианти с мрежа и дуплекс (автоматично двустранно принтиране). Както всички принтери от серията LaseJet и той се отличава с надежност, много добро качество на печат, лесна поддръжка и евтини консумативи. Както при всички съвременни принтери, касетата му е с чип (брояч) и е в два варианта – за 3000 и за 6000 копия.


За този модел и още много дуги заповядайте в
www.printers-bg.com
или www.shop.itema-pg.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар